+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Lipótváros, Honvéd utca
Alapterület
314 m2
Irányár
2.000.000 €
Hirdetés azonosító
270860

Leírás

A Magyar Szecesszió házában, a Bedő házban kínáljuk eladásra a teljes 2. emeletet, összesen 314 nm-en.
Az épületet Vidor Emil, a Pozsonyi úti Palatinus házak tervezőjének, Ybl Miklós kollégájának tervei szerint építették 1903-ban. A ház jelenlegi formáját 2007-ben, az épület teljes rekonstrukciója során nyerte el. A belső részletek kialakítása, a lépcsőház ablakai, a mázas kerámiakorlátok és a kovácsoltvas rácsok korabelihez hasonló elkészítése és beépítése nagyjából egy évig tartott. Az épület homlokzata különleges: aszimmetrikus elrendezés, változatos ablakformák és díszítőelemek jellemzik. Az ornamentikája magyaros mintákat követ, amit a pécsi Zsolnay gyár készített. A külső homlokzatot a pávafark-íves, fakeretes portál teszi még különlegesebbé, míg a lépcsőházat az ólombetétes színes üvegablakok és csiszolt üvegek díszítik.

Az ingatlan a teljes utcai és udvari frontot is magába foglalja, 3 helyrajzi számon, tulajdoni lap szerint összesen 287 nm. Az ingatlan összenyitásának, illetve számos fal megszüntetésének köszönhetően a jelenlegi hasznos terület 314 nm. Két minden igényt kielégítő lakosztály, hatalmas konyha Zsolnay kerámiás erkéllyel, az utcai front síkjából kinyúló étkező, tágas nappali, illetve nagyméretű társalgó a hozzá tartozó, belső udvarra néző terasszal mind-mind egyedivé és megismételhetetlenné teszik az ingatlant.
Az ingatlant a tulajdonos saját részére építette, külföldre költözés miatt eladó.
Hasznosítás szempontjából tökéletes nagykövetségi szállásként, magánrezidenciaként, lakhatási célra közép-európai központként.

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Több ingatlanunk esetében ingatlanbeszámítás is lehetséges, a részletekről érdeklődjön telefonban.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Gyenes Tamás

Gyenes Tamás

Értékesítő

+36-30-721 5502

kozpont@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok