+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VIII. kerület, Palotanegyed, Szentkirályi utca
Alapterület
92 m2
Irányár
92.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
285793

Leírás

HÉTVÉGÉN IS HÍVJON MINKET BÁTRAN! FOGADJUK HÍVÁSÁT!

Eladásra kínálunk a Palotanegyed közkedvelt utcájában a Szentkirályi utcában egy második emeleti 92 nm nagyságú felújított ingatlant. A lakás egy rendezett nagypolgári társasházban található. A ház külső homlokzata az elmúlt években lett felújítva. A házban lift nem üzemel. Az ingatlan három külön nyíló szobával rendelkezik. Kiadásra tökéletesen alkalmas. A három szobához két külön fürdőszoba is tartozik.

A lakás az elmúlt évben néhány felújításon esett át. Ennek köszönhetően a nappali, a konyha, illetve a két fürdőszoba tökéletes állapotban van. Itt padlófűtés található, a szobákban pedig konvektoros fűtés biztosítja a meleget.

Az ingatlan teljesen tehermentes, 1/1 arányú tulajdoni hányaddal. Birtokbavétel rövid időn belül megtörténhet, igény esetén bútorokkal együtt.

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Több ingatlanunk esetében ingatlanbeszámítás is lehetséges, a részletekről érdeklődjön telefonban.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

QARAT - PESTBUDA

QARAT - PESTBUDA

ÉRTÉKESÍTÉSI PARTNER

+36-70-414 7126

pestbuda@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok