+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Erzsébettelep
Alapterület
285 m2
Irányár
179.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
288778

Leírás

HÉTVÉGÉN IS HÍVJON MINKET BÁTRAN! FOGADJUK HÍVÁSÁT!

Eladásra kínálunk a XVIII. kerület közkedvelt részén az Erzsébettelepen egy 2003-ban épült családi ikerházat. Téglából készült, a 2000-es évek követelményeinek maximálisan megfelelve. Külső szigetelést kapott, ablakai cserélt műanyag nyílászárók (2 rétegű).
Összességében a nettó alapterülete 285 nm, telek nagysága 525 nm! A szintek nagysága a következőképp alakul:

- garázs, mosókonyha, kazánház 111 nm
- földszint 105 nm
- tetőtér bruttó 120 nm (nettó 69 nm)
-
Fűtése cirkókazánnal biztosított, amely minden évben folyamatos karbantartáson esik át. A radiátorok mellett a földszinten padlófűtés is található. Helyiségenként klímával felszerelt. A lakók kényelméről az udvaron található jakuzzi és az alsó szinten található szauna egyaránt gondoskodik.

Ideális lehet az ingatlan nagycsaládosok számára, illetve két generáció lakhatására is tökéletesen alkalmas. A földszinten 2 hálószoba és amerikai konyhás nappali található, az emeleten 3 szoba és egy tágas nappali. Minden szint fürdőszobával, kézmosóval és illemhelyiséggel felszerelt. A garázsban két nagyobb gépjárművel is kényelmes a parkolás!

Megtekintése rugalmasan történik előre egyeztetett időpontban. Tulajdoni lapja rendezett, ½ - ½ tulajdoni aránnyal. Birtokbavétel megbeszélés kérdése, rövid időn belül is igény esetén megtörténhet!

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Több ingatlanunk esetében ingatlanbeszámítás is lehetséges, a részletekről érdeklődjön telefonban.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.

Kapcsolati adatok

Tóth Gábor

Tóth Gábor

Értékesítő

+36-70-414 7126

pestbuda@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok