+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
IX. kerület, Ferencváros-Belváros, Kinizsi utca
Alapterület
85 m2
Irányár
98.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
314744

Leírás

HÉTVÉGÉN IS HÍVJON MINKET BÁTRAN! FOGADJUK HÍVÁSÁT!
Eladóvá vált a Kinizsi utcában egy teljes körűen felújított 4.emeleti, 85 nm-es lakás.Az ingatlan a Ráday utca utáni Duna-parthoz közeli szakaszon található.
Környék:
A belváros egyik leghangulatosabb és legélhetőbb része. A közlekedés kiváló, infrastrukturális szempontból kiemelkedő. Itt található több nagy presztízsű egyetem, a gyönyörűen felújított Bakáts tér, a Bálna, a Duna-part, a Ráday utca hangulatos éttermei, a Vámház körúti Vásárcsarnok.
Az épületről:
Az ingatlan Gyenes Lajos, a kor híres építész- tervezője által megálmodott Bauhaus stílusú ház negyedik emeletén helyezkedik el. A ház homlokzatát gyönyörű Zsolnay-majolika relief díszíti. A 85 nm-es erkélyes lakás napfényes, teljes körűen, luxus szinten felújított.
A 19 lakásos zárt lépcsőházú épület folyamatosan karbantartott. A villanyhálózat teljes cseréje után a lépcsőház felújítása is megtörtént. A házközponti fűtés korszerűsítésére ez év nyarán kerül sor a legkorszerűbb kazánokra történő cserével. A lakóközösség kulturált, barátságos, összetartó. A ház különlegessége, hogy egy szép, gondozott, nagy belső kertje van, asztalokkal, székekkel.
Az ingatlanról:
A lakás teljes körű felújítása pár éve megtörtént. A villanyhálózat és vizes blokkok megújultak. A szép, különleges nyílászárók többrétegű termosz-üveg betétek és szigetelés segítségével kerültek korszerűsítésre. Fűtése házközponti, egyedi hőfokszabályzókkal. A légkondicionálók kellemes hőmérséklet biztosítanak a forró nyári napokon.
A lakás rendkívül tágas, a nagyméretű ablakokon kétfelől árad be a fény. A háló a közösen gondozott belső kertre néz, nagyon csendes. Fekvése és a hatalmas amerikai juharfa miatt nyáron is hűvös, ezért nyugodt pihenést biztosít.
A nappaliból hangulatos kis erkély nyílik kisasztallal, székekkel, növényekkel. Remek hely reggelizéshez, esti beszélgetésekhez.
A szobák kiváló színvonalú fehérített keménytölgy svédpadlóval, a vizes helységek különleges matt gránit lapokkal burkoltak.
A felújítás során a tulajdonos a tágas terek és funkcionalitás hangsúlyozásával, a magas minőségű, letisztult, ízléses burkolatok, beépített szekrények kiválasztásával őrizte meg a bauhaus stílusjegyeit.
A gardrób szoba úgy került kialakításra, hogy bármikor könnyen visszaalakítható az előszobából külön nyíló szobává.
A konyha praktikus, tágas, magas minőségű konyhai gépekkel felszerelt.
A kedvező közös költség tartalmazza a fűtés és korlátlan vízhasználat díját is.
Tárolás:
A hallban kialakított plafonig érő tolóajtós gardrób valamint a külön gardrób szoba gondoskodik arról, hogy a lakás mindig rendezett legyen. A fürdőszobában is számos
beépített szekrény és fiók található. A konyhából nyíló plafonig polcozott kamrában kapott helyet a mosógép.
Ezt a valóban nívós ingatlant mindazoknak ajánlom, akik a belvárososban keresnek lakást, mégis nyugalomra, zöldre, kertre is vágynak. Befektetési lehetőségnek is kiváló, könnyen kiadható például az egyetemek közelsége miatt is.


Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Több ingatlanunk esetében ingatlanbeszámítás is lehetséges, a részletekről érdeklődjön telefonban.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.



Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Tóth Gábor

Tóth Gábor

Értékesítő

+36-70-414 7126

pestbuda@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok