+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton kívül), Szondi utca
Alapterület
65 m2
Irányár
59.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312881

Leírás

HÉTVÉGÉN IS HÍVJON MINKET BÁTRAN! FOGADJUK HÍVÁSÁT!
Napfényes, erkélyes lakás a belvárosban!
A Szondi utcában, egy kulturált, liftes társasház második emeletén kínálunk egy 65 négyzetméteres, nagy erkéllyel rendelkező lakást! A ház zárt folyosókkal rendelkezik, melyen összesen egy szomszéddal osztozunk, így eljárkálás a lakás előtt nincs.
A lakás felújítása évekkel ezelőtt, saját részre történt. Állapotára kifejezetten ügyeltek, így az új tulajdonosnak maximum esztétikai felújítást kell elvégeznie. Az állandó kellemes hőérzetről gáz cirkófűtés gondoskodik. A nyílászárókat kicserélték, illetve felújították. Az ingatlan jelenlegi elosztása szerint két teljes értékű szobával és egy hallal, egy külön konyhával, étkezővel, illetve természetesen egy fürdőszobával és egy WC-vel rendelkezik. Amennyiben igény van rá, remek alaprajzának köszönhetően könnyedén amerikai konyhás nappali+2 hálószóbás lakássá alakítható! Délkeleti fekvésének köszönhetően kifejezetten világos!
A környék infrastruktúrája kiváló, a mindennapi élethez szükséges bevásárlási opciók és szolgáltatások mind sétatávon belül elérhetőek, illetve a Nyugati pályaudvar/Westend, valamint a Hősök tere, az Andrássy út mind könnyen megközelíthetőek.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bátran! Rugalmasan megtekinthető!
WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Gyenes Tamás

Gyenes Tamás

Értékesítő

+36-30-721 5502

kozpont@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok