+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VII. kerület, Wesselényi utca
Alapterület
103 m2
Irányár
122.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312509

Leírás

HÉTVÉGÉN IS HÍVJON MINKET BÁTRAN! FOGADJUK HÍVÁSÁT!

Megvételre kínáljuk ezt a napfényes, remek lokációval rendelkező, helyrajzi számhoz rögzített AirBnB engedéllyel rendelkező Wesselényi utcai ingatlant!

A társasház esztétikai és műszaki szempontból is kiváló állapotú, lakóközössége és anyagi háttere egyaránt rendezett, megtakarítással rendelkezik. A rövidtávú bérbeadás engedélyezett, az ingatlan helyrajzi számához kötött AirBnB engedély már rögzítésre került. Az ingatlan a társasház első emeletén található.

Az ingatlan alapterülete 103 négyzetméter, alaprajza remek: jelenleg három szobával, tágas konyha-étkezővel, különválasztott fürdőszoba WC-vel és tárolóval rendelkezik. Igazi nagypolgári belmagassága és nagy ablakai kellemes, tágas térérzetet biztosítanak. A bejárati ajtó biztonsági, az eredeti nyílászárók pedig korszerű hő- és zajzáró panelekkel szereltek. A teljes elektronikai felújítása mellett a vízvezetékek cseréje is megtörtént. A melegvízről és a fűtésről gázcirkó gondoskodik.

Elhelyezkedés szempontjából kivánni sem lehetne jobbat: a Gozsdu Udvar és a történelmi Zsidónegyed látványosságai sétatávolságra találhatóak, a 4-6 villamos, a 74-es troli és az Astoria-Deák tér-Blaha Lujza tér tömegközlekedési csatlakozási pontjai egyaránt pár percen belül érhetőek el.

Az ingatlan per- és tehermentes, 1/1-es tulajdon, akár azonnal birtokba vehető.

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Több ingatlanunk esetében ingatlanbeszámítás is lehetséges, a részletekről érdeklődjön telefonban.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.


Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Tóth Gábor

Tóth Gábor

Értékesítő

+36-70-414 7126

pestbuda@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok