+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VIII. kerület, Palotanegyed, Mária utca
Alapterület
86 m2
Irányár
61.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
301304

Leírás

HÉTVÉGÉN IS HÍVJON MINKET BÁTRAN! FOGADJUK HÍVÁSÁT!

Eladásra kínálunk egy kétbejáratos, 5 utcai nézetű ablakkal rendelkező napfényes lakást a Palotanegyed egyik legkedveltebb utcájában, a Mária utcában.

A társasház lakóközössége és anyagi háttere rendezett, a közös terek tiszták és gondozottak. A teljeskörű tető felújítás az előző évben fejeződött be. Az ingatlan bejáratai a második emeletről nyílnak.

Az ingatlan alapterülete 86 négyzetméter. Az előszobából nyílik a különválasztott konyha és fürdőszoba, illetve egy étkező-nappali, majd az utcai nézetű szobák. Az ingatlan nyílászárói modernizáltak, az öt redőnyből kettő javításra szorul. A melegvízről és fűtésről gázkazán gondoskodik.

Elhelyezkedése nem is lehetne jobb: a 4-6 villamos vonala, a 4-es metró, a 72M és 83-as troli, illetve a 9-es busz megállói egyaránt pár perc séta távolságra találhatóak.

Az ingatlan per- és tehermentes, 1/1-es tulajdon, így akár azonnal birtokba vehető.

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Több ingatlanunk esetében ingatlanbeszámítás is lehetséges, a részletekről érdeklődjön telefonban.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Tóth Gábor

Tóth Gábor

Értékesítő

+36-70-414 7126

pestbuda@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok