+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton kívül), Szigony utca
Alapterület
68 m2
Irányár
56.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
305365

Leírás

HÉTVÉGÉN IS HÍVJON MINKET BÁTRAN! FOGADJUK HÍVÁSÁT!

Megvételre kínálunk egy kulcsrakész, remek állapotú napfényes-erkélyes panellakást a Szigony utca Corvin-negyedi tömbjében.

A társasház tiszta, jól karbantartott, lakóközössége és anyagi háttere egyaránt rendezett. A lakáshoz vezető folyosórész zárt.

A lakás az első emeleten található, alapterülete 68 négyzetméter. Alaprajzi szempontból jelenleg két különnyíló, világos hálószoba - melyből az egyik erkéllyel is ellátott - nappali, konyha és külön fürdőszoba - WC elosztással rendelkezik.

Állapota esztétikai és műszaki szempontból egyaránt kiváló - a lakás a felújítások során modern burkolatokat, ízléses konyhabútort és hőtartó üveggel és redőnnyel szerelt műanyag nyílászárókat és légkondicionálót is kapott.

Tömegközlekedés és infrastruktúra szempontjából kívánni sem lehetne jobbat: a 72 és 83 jelzésű trolibuszok, a 9-es busz megállói és a Corvin sétány gyalog pár percen belül, míg a 4-6 villamos vonala és az M4 metró 5 percen belül érhető el.

A lakás per- és tehermentes tulajdon, így akár azonnal birtokba vehető.

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Több ingatlanunk esetében ingatlanbeszámítás is lehetséges, a részletekről érdeklődjön telefonban.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Tóth Gábor

Tóth Gábor

Értékesítő

+36-70-414 7126

pestbuda@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok