+36 (30) 338 0099

Miért éri meg ingatlan közvetítő segítségét kérni lakásvásárlás esetén?

Miért éri meg ingatlan közvetítő segítségét kérni lakásvásárlás esetén?

Az eladói oldal számára az esetek túlnyomó többségében nem ismeretlen tény, hogy ingatlanos segítségét is kérhetik a gyorsabb, hatékonyabb és gördülékenyebb értékesítés céljából, ugyanakkor az sokkal kevésbé ismert tény, hogy az ingatlanközvetítő szolgáltatások a vásárlói oldal számára is remek lehetőségeket tartogatnak.

Az ingatlan vásárlás egyesek számára gyakori döntés, mások viszont egész életük folyamán csak egy-két alkalommal élik ezt át, akár hosszú évekre vagy évtizedekre terveznek a megvásárolt házzal vagy lakással. Legyen bármelyik állítás igaz Önre, egyik esetben sem érdemes sem a választás szempontjait, sem pedig magának a folyamatnak a lebonyolítását a véletlenre bízni.

 

De miben is segíthet egy tapasztalt, lelkes ingatlanos a vásárlóknak?

Keressen akár lakhatási, akár befektetési célú ingatlant, a fontos paraméterek, a csak később fontossá váló szempontok alapos körül járása, és azok módszeres szem előtt tartása nagyban fogja befolyásolni hosszútávú elégedettségét.

Laikusként a tények helyett gyakran inkább az érzelmek hatnak az emberre, akár a komoly döntések közben is, ezzel pedig hatalmas kockázatot vállal az, aki nem kér segítséget, és a következményekkel is egyedül kell majd a későbbiekben szembe néznie.

Ha azonban profi segítséget vesz igénybe, jó eséllyel megspórolhatja a későbbi fejfájásokat, időt, energiát és pénzt is megtakaríthat, valamint olyan lehetőségeket is igénybe vehet, melyekről a hozzáértő támogatás nélkül lehet, hogy nem is hallott volna.

 

A pontosság kedvéért nézzük meg, hogyan zajlik az ingatlanvásárlás a Qarat munkatársainak segítségével!

A kapcsolatfelvételt követően, egy vagy akár több konzultáció során pontosan tisztázzuk az igényeket, elképzeléseket és ezek megvalósulásának lehetséges opcióit.

A felállított szempontrendszer függvényében összegyűjtjük azokat az ingatlanokat, melyek megfelelnek a keresési feltételeknek.

Felvesszük a kapcsolatot az ingatlanok tulajdonosaival és egyeztetjük velük az érdeklődő számára is megfelelő, lehetséges megtekintési időpontokat.

Az ingatlanokat bemutatjuk, a közösen felállított szempontok szerint értékeljük, összehasonlítjuk egymással.

Ha megtaláltuk a tökéletes ingatlant, elindítjuk az adásvételi folyamatot, delegáljuk a szükséges szakembereket és tájékoztatjuk ügyfeleinket a folyamat következő lépéseiről.

Minden szükséges helyzetben rendelkezésre állunk, értékbecslőt, ügyvédet, szükség esetén hitel- és biztosítási ügyintézést is biztosítunk.

Jelen leszünk a szerződéskötés, valamint a birtokbaadás pillanataiban, segítünk kitölteni a jegyzőkönyvet, ellenőrizni a szükséges dokumentumokat.

Felmerülő nehézségek, problémák esetén azonnal reagálunk, és a lehető leggyorsabb módon törekszünk a mindenki számára ideális megoldás megtalálására.

 

És hogy mindez mennyibe fog kerülni a vevőnek?

Tulajdonképpen semennyibe! Az ingatlanközvetítés természetéből adódóan a szolgáltatás sikerdíját – egyedi megállapodásokat leszámítva -minden esetben az eladó fizeti, így a vásárló teljesen ingyen élvezheti teljeskörű szolgáltatásaink előnyeit.

Ön is ingatlan vásárlás előtt áll? Megunta már az ingatlanos oldalak hosszas lapozgatását? Örülne, ha nem csak az elképzeléseinek tökéletesen megfelelő ingatlant mutatná meg valaki Önnek, de abban is segítené, hogyan tudja azt a legegyszerűbben és legproblémamentesebben megvásárolni?

Tekintse meg ingatlan kínálatunkat, vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és segítünk megtalálni pontosan azt, amit keres!

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.