+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Belváros, Belgrád rakpart
Alapterület
95 m2
Irányár
279.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
290557

Leírás

V. kerületben, a Belvárosban, a Fővám tér és a Váci utca közvetlen szomszédságában, a Világörökség részeként ismert Belgrád rakparton kínálunk eladásra egy Dunára, Szabadság hídra, Gellért-hegyre, Citadellára és a budai hegyekre PANORÁMÁS, V. emeleti, 95 nm-es (valóságban 100 nm), jelenleg 2+1 szobával, ERKÉLLYEL, GARÁZSHELLYEL rendelkező lakást. A ház 1937-ben, modern stílusban épült. Minden helyisége ablakos, mivel magas emeleten található, remekül élvezhető a panorámás kilátás. Az erkélyről a Rákóczi Ferenc hídtól egészen a Mátyás templomig tárul elénk Buda minden szépsége. A teremgarázshely rendkívülinek számít nem csak a Belgrád rakparton, de a teljes 5. kerületben is.
A bejárás a Molnár utca felől lehetséges. Elhelyezkedése kiváló, elegáns Váci utcai éttermek, a felújított Ferenciek tere és a Duna korzó mindössze pár lépésre. Könnyedén elérhető, M3-as metró, 2-es villamos és számos busz segítségével pillanatok alatt elérhető.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon!

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Több ingatlanunk esetében ingatlanbeszámítás is lehetséges, a részletekről érdeklődjön telefonban.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Gyenes Tamás

Gyenes Tamás

Értékesítő

+36-30-721 5502

kozpont@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok