+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Belváros, Semmelweis utca
Alapterület
58 m2
Irányár
99.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312129

Leírás

Felújított három szobás lakás a Belvárosban!
Budapest szívében, az Astoriától egy sarokra, a csendes, fás Semmelweis utcában kínálunk egy negyedik emeleti felújított lakást. Az utcába csak engedéllyel lehet behajtani így kifejezetten nyugodt a belváros pezsgéséhez képest.
Az ingatlan egy századfordulós, nagypolgári társasház legfelső szintjén helyezkedik el, lifttel rendelkezik. Teljeskörű felújításon ment keresztül, nem csak új külsőt kapott, de a teljes gépészetet kicserélték, a vezetékhálózattal és az összes nyílászáróval együtt, melyekbe három rétegű üveg került. A melegvízről elektromos Ariston kazán gondoskodik, az állandóan kellemes hőérzetről pedig egy minden helységben jelen lévő hűtő-fűtő klíma. H tarifás áramot előkészítették. Jó elosztásának köszönhetően az 58 négyzetméteren egy amerikai konyhás nappalit és két külön nyíló hálószobát sikerült kialakítani. Minden helyiség ablakos, a fürdőszobát beleértve.
Azonnal birtokba vehető. Az ár irányár, amennyiben felkeltettem érdeklődését, kulcsom van hozzá, rugalmasan megtekinthető!


Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Gyenes Tamás

Gyenes Tamás

Értékesítő

+36-30-721 5502

kozpont@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok