+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Belváros, Károly körút
Alapterület
69 m2
Irányár
109.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
313954

Leírás

HÉTVÉGÉN IS HÍVJON MINKET BÁTRAN! FOGADJUK HÍVÁSÁT!

A Deák Ferenc tér szomszédságában 69 négyzetméteres kétszobás lakás eladó!
Budapest és az V. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Deák Ferenc tértől és az Astoriától egy sarokra, egy klasszikus századfordulós nagypolgári társasház negyedik emeltén kínálunk egy jelenleg kétszobás lakást. A társasház külső és belső homlokzata egyaránt remek állapotban van, új panorámalifttel rendelkezik. A bejárat a Károly körútról nyílik, a lakás ablakai pedig a Gerlóczy utca irányába néznek. Ablakaiból a budai hegyekre és a Deák Ferenc térre és az újonnan épülő Városháza parkra van kilátásunk.
Az ingatlan jelenleg 2 utcai szobával rendelkezik, de az udvari oldalon egy fal felhúzásával könnyedén kialakítható egy harmadik kisebb hálószoba is. A lakást műszakilag felújították, a vezetékek cseréje megtörtént, fűtésről és melegvízről új cirkó gondoskodik. Igény szerint konyhabútor szükséges, egyéb esetben azonnal költözhető/kiadható!
Rugalmasan megtekinthető! A társasházban egy másik, 82 négyzetméteres lakás szintén eladó, további információért keressen bátran!


Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Több ingatlanunk esetében ingatlanbeszámítás is lehetséges, a részletekről érdeklődjön telefonban.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Gyenes Tamás

Gyenes Tamás

Értékesítő

+36-30-721 5502

kozpont@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok