+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Belváros
Alapterület
168 m2
Irányár
154.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
270680

Luxus ingatlan a Sörház utcában

Leírás

Egyedi erkélyes lakás a Dunánál!

Az 5. kerületben, a Dunapart, Belgrád rakpart, Váci utca, Ferenciek tere és a Fővám tér közvetlen szomszédságában, a Sörház utcában, egy 1800-as évek végén épült, felújított, karbantartott, liftes ház legfelső emeletén kínálunk eladásra egy belső kétszintes, összesen nettó 168 nm-es, bruttó 180 nm-es, erkélyes lakást. A házban odafigyelnek a biztonságra, az épületbe kétszeri kaputelefonos beléptetéssel lehet csak bejutni, megszűrve a látogatókat.

Az alsó szint 98 nm-es, 3 szobával és egy nagyméretű (3 nm-es) erkéllyel néz a Sörház utcára. Az erkélyről egyik irányban a Váci utcára, a másik irányban pedig a házak felett a Citadellára és a Szabadság szoborra nyílik kilátás.

A felső szint a Makovecz építész stúdió által fakazettás mennyezettel, díszes ablakokkal viseli magán az organikus építészet jegyeit. 70 nm-es, 3 hálószobával rendelkezik, melyből 2 hatalmas méretű szoba városi, a harmadik szoba pedig csendes udvari kilátással rendelkezik. Mivel az épület magasabb a környező házaknál, így a kilátást és a fényt nem veszi el semmi, az ingatlanból egyik irányba sem látunk szomszédot!

A belmagasság az alsó szinten 3,8 m, a felső szinten 3,6 m. Az ingatlan felett van egy nagyjából 20 nm-es padlástér, mely szintén az ingatlan részét képezi. A lakás elosztása jelenleg is kitűnő, de átalakítást követően is számos opciót rejt magában. Nem véletlen, hogy a jelenlegi tulajdonosok számára évtizedekig szolgált otthonául.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon!

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre.
További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Kapcsolati adatok

QARAT - Real Estate And Finances

QARAT - Real Estate And Finances

+36-30-798 0238

info@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok