+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Lipótváros, Balassi Bálint utca
Alapterület
80 m2
Irányár
250.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
296546

Leírás

Panorámás lakás a Balassi Bálint utcában!

Budapest közkedvelt részén, a Kossuth Lajos tér és Parlament, illetve a Jászai Mari tér között, közvetlen az Olimpia parknál kínálunk eladásra egy dunai panorámás, 80 nm-es, 2 szoba + hallos, dupla komfortos saroklakást!

Az ingatlan egy 1912-ben, premodern stílusban épült, kiváló állapotban lévő, liftes nagypolgári ház második emeletén helyezkedik el. A nappaliból lélegzetelállító, 180 fokos panoráma tárul elénk. Az ingatlant 2016-ban újították fel, évekig bérlők lakták, 2021 óta viszont üresen áll. Ugyan műszakilag nem feltétlen szükséges nagyobb beruházás, esztétikailag mindenképpen felújítandónak minősül a mai kor igényeihez és a környék adottságaihoz képest.

Elhelyezkedése kiváló, közvetlenül a Kossuth téri M2-es metró, 2-es, 4-es és 6-os villamos, illetve számos busz megállója mellett helyezkedik el, de az M3-as metró és a Nyugati tér is karnyújtásnyira található. A város pezsgő forgataga mellett az élhetőségben is élen járó környezet, hiszen iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok, a Westend City Center mind-mind pillanatok alatt elérhetőek.

Kulcsunk van hozzá, rugalmasan megtekinthető, hívjon bátran!

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Több ingatlanunk esetében ingatlanbeszámítás is lehetséges, a részletekről érdeklődjön telefonban.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Gyenes Tamás

Gyenes Tamás

Értékesítő

+36-30-721 5502

kozpont@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok