+36 (30) 338 0099

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VIII. kerület, Palotanegyed, Lőrinc pap tér
Alapterület
112 m2
Irányár
139.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
304338

Leírás

HÉTVÉGÉN IS HÍVJON MINKET BÁTRAN! FOGADJUK HÍVÁSÁT!

A Liebner-Darányi Palotában kínáljuk megvételre ezt a 112 m2-es 1. emeleti felújítást igénylő ingatlant. A Palota-negyed legelegánsabb részén fekvő eldugott tér igazi ritkaság a belvárosban. A térbe csatlakozó Krúdy utcában és annak végén lévő Mikszáth téren számtalan étterem, kávézó található. A Lőrinc Pap téren található a kultikus Jaromir a templomhoz cseh söröző és az Alma és Körte nevű nagyszerű étterem, ahol esténként élőzenével várják a vendégeket.

Az 1896-ban emelt neobarokk saroképület nagyszerű állapotnak örvend, homlokzatát gyönyörű freskók díszítik.

Az ingatlanból páratlan kilátás nyílik a Jézus Szíve Jezsuita templomra, a Zichy Nádor szoborra a térre és annak fáira. A lakásból kinézve jobbra a Hotel Palazzo Zichy található, mely szintén egy gyönyörű épület és esténként díszkivilágításban ragyog. Balra nézve a szintén fantasztikus neoreneszánsz Ráthonyi Reusz Palota található, melyet egy pár éven belül újítottak fel és esténként szintén díszkivilágításban ragyog.

9 darab térre és utcára néző ablaka igazi ritkaság. Felújítandó állapota ellenére fa nyílászárói és fa burkolatai kiváló állapotban vannak. Átalakítás után egy páratlan 45 m2-es amerikai konyhás, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás lakás kialakítható.

Ajánljuk azoknak, akik szeretik a belváros nyüzsgést, szeretnek vendégeket fogadni és az igazán egyedi dolgokat keresik.

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Több ingatlanunk esetében ingatlanbeszámítás is lehetséges, a részletekről érdeklődjön telefonban.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Tóth Gábor

Tóth Gábor

Értékesítő

+36-70-414 7126

pestbuda@qarat.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok